I dashuri i aktores Adriana Matoshi, Keith Groeneveld, këto ditë ndodhet në Kosovë.


Derisa është rikthyer pas disa muajsh në vendlindjen e partneres, çifti po shijojnë çdo moment pranë njëri-tjetrit.

Deputetja e LVV-së që ka publikuar një imazh përkrah Keith.

Bashkangjitur me foton, Matoshi ka vënë një përshkrim një thënie të ish-Zonjës së Parë të SHBA-së, Michelle Obama.

“Më e bukura është kur gjen një partner që të do dhe të respekton me të vërtetë, sepse pas gjitha uljeve e ngritjeve, ne kemi njëri-tjetrin, gjë që e bën t’ia vlejë ky udhëtim”, ka thënë ajo.