Menduh Thaçi nga PDSH në ClickPlus në TV21 thotë kryeministri Zoran Zaev do të sigurojë shumicë prej 61 deputetëve. Thaçi thotë se do të duhet të bisedohet me Lëvizjen Besa dhe me Alternativën, që më së voni deri më 15 dhjetor të zgjidhet problemi i shumicës parlamentare.