Ngjarje shumë e rrallë por që tregon shumë për përunjësin e politikanëve të këtij vendi ka ndodhur në Zelandën e Re. Një deputeteje, teksa e kanë kapur dhimbjet e lindjes, ka marrrë motoçikletën. Vetë deputetja, Julie Anne Genter, shkruan se ka mbërritur në spital, ku një orë më vonë solli në jetë fëmijën.

“Lajm i madh! Në orën 3.04 të mëngjesit të sotëm, ne mirëpritëm anëtarin më të ri të familjes sonë. Sinqerisht nuk po planifikoja të lindja me motoçikletë, por përfundoi duke ndodhur. Kontraksionet e mia nuk ishin aq të këqija kur u nisëm në orën 2 të mëngjesit për të shkuar në spital – megjithëse ato ishin 2-3 minuta larg njëra-tjetrës dhe rriteshin në intensitet kur mbërritëm 10 minuta më vonë. (Unë jam duke buzëqeshur në parkingun e makinave menjëherë pas një.) Dhe çuditërisht tani kemi një të vogël të shëndetshme, të lumtur që fle, siç është babai i saj. Ndihem i bekuar që kam pasur kujdes dhe mbështetje të shkëlqyer nga një ekip i shkëlqyer, në atë që doli të ishte një lindje shumë e shpejtë (dhe për fat të mirë) pa komplikime”, ka shkruar ajo teksa poston fotot e mëposhtme.