Aktori, muzikanti, autori dhe aktivisti i njohur shqiptar, Çun Lajçi, ka njoftuar nëpërmjet profilit të tij në facebook se nesër nga ora 13-15 do të jetë në qendër të Shkupit duke shitur librat e tij.


Lajçi ka shkruar: “Vetëm edhe ket të premte do t’jem me romanin “Kopilani” e “Ofshamë malli” n’fund t’çarshisë, ulun të Skenderbeu!

Ejani ani se s’jam kryetar Komune e deputet Parlamenti se iu pres me libra malli e vargje artisti!Me 19.11.2021 Ora 13-15!”