Sipas rezultateve zyrtare të KQZ-së, Lëvizja Vetëvendosja deri më tani ka siguruar Podujevën me Shpejtim Bulliqin, Shtimen me Qemajl Aliun, Kamenicën me Kadri Rahimaj, ndërsa po prinë në Gjilan me Alban Hysenja dhe në rezultat të ngushtë është në Prizren dhe Prishtinë.


Kujtojmë se në raundin e parë më 17 tetor, VV-ja nuk e ka siguruar asnjë Komunë.