Në mesin e të mbijetuarve nga aksidenti fatal në Bullgari janë edhe çifti Lulzim Sulejmani dhe Medina Lutfiu.Ata fatmirësisht arritën të dilnin nga autobusi që ishte përfshirë nga flakët.


Të dy ndodhen në spital në Bullgari dhe janë në gjendje të mirë shëndetësore.