Chloe Ferry shfaqet pa jelek në rrugë (FOTO)

Chloe Ferry është shfaqur pa jelek dhe tepër e zhveshur, duke injoruar temperaturat e ftohta gjatë udhëtimit të saj për të frizerja

Ajo asnjëherë nuk frikësohet për t’i treguar asetet e saj.

Chloe Ferry nuk ka lejuar që temperaturat e ftohta të nëntorit të së enjtes ta bëjnë që ajo të vishet, por përkundrazi është shfaqur e zhveshur.

Ylli i Geordie Shore (26) ka treguar asetet e saj derisa është parë duke shkuar në një sallon bukurie në Newcastle.