Mbahet ceremonia e ngritjes së flamurit në Vlorë.


Ndonëse të detyruar të ndodhen së bashku në ceremoninë e Ditës së Flamurit në Vlorë, duket se “paqja” mes kryeministrit Edi Rama dhe kryebashkiakut Dritan Leli ka qenë e pamundur të ndodhë.

Rama ka anashkaluar Lelin përpara ceremonisë së ngritjes së Flamurit.

Në momentin e mbërritjes kryeministri nuk përshëndet kryebashkiakun e Vlorës.