Vajza e Kim Zolciak, Brielle Biermann është dukur e mahnitshme në bikine të bardha derisa ka treguar disa foto që ka bërë më parë


Brielle Birmann ka shpërndarë një foto për Ditën e falënderimeve, duke zgjedhur disa nga fotot e saj më të mira bërë më parë.

Vajza e Kim Zolciak është parë në bikine të linjës së nënës së saj, Salty K. Modelja zakonisht pozon në këto bikine.

Bukuroshja, e cila është edhe veterane e televizionit është bërë e njohur nga “Real Housewives of Atlanta” dhe “Don’t Be Tardy” ka treguar asetet e saj të kolme.