Komuna e Tetovës ka borxhe ne vlere prej 14 milion euro beri te ditur sot kryetari i Komunes Bilall Kasami para keshilltareve.


“Ne anen tjeter ndermarrja komunale ka borxh prej 9.7 milion euro, ndermarrja parkingu ka borxh prej 187 mije euro,

dhe ne total borxhi i komunes se Tetoves bashke me ndermarrjet dhe detyrimet ndaj shkollave është 24 milion e 18 mije euro”, informoi Bilall Kasami.