Boksieri Robin Krasniqi pak ditë pasi e bëri publike fejesën me modelen Marigona Krasniqi, është kurorëzuar sipas parimeve islame në xhaminë e Mati1 në Prishtinë.


Pasi kryerjes së kësaj ceremonie Hoxhë Fadil Musliu i ka uruar çiftit mbarësi në jetën bashkëshortore.

“Sot në xhaminë Mati-1 në Prishtinë, kampioni botëror Haxhi Krasniqi e bëri kurorëzimin sipas parimeve fetare islame. Kurorëzimin e bëri para hoxhallarëve të nderuar: Hoxhë Fadil Musliu Imami i xhamisë, hoxhë Ekrem Avdiu imam nga Mitrovica si dhe hoxhë Xhelal Kaloshi imam në Gjermani. Zoti e bekoftë çiftin e ri dhe ju dhashtë mbarësi në jetën bashkëshortore.”, ka thënë hoxha.