Bilall Kasami nesër pranon postin e kryetarit të komunës nga Teuta Arifi

Nesër bëhet pranim dorëzimi i mandatit të kryetarit të komunës së Tetovës, Bilall Kasamit.


Siç mësohet Kasami do të pritet nga Teuta Arifi për të dorëzuar mandatin Kasamit.

Kasamin e presin katër vite të vështira pasi ai është në koalicion me ASH dhe VMRO-në në Tetovë./TetovaSot