Kreshnik Bekteshi mbrëmje e sotme ka folur para turmës së qytetarëve në selisë së BDI-së në Dibër. Edhe pse ende nuk ka rezultate zyrtare nga KSHZ në lidhje me votimin e sotëm në këtë komunë, Bekteshi vlerëson se ky subjekt ka shënuar fitore.


“Ju përgëzoj për fitoren e qytetarëve të Dibrës. Dibra gjatë historisë çdoherë ka ditur të zgjedh dhe të rreshtohet aty ku duhet dhe aty ku është nevoja, dhe aty ku është shqiptaria, Bashkimi Evropian, aleanca dhe SHBA”, deklaroi mes tjerash Bekteshi.

Bekteshi ka bërë thirrje deri tek kundërshtarët politik, që t’i bashkohen BDI-së.

“Edhe pse humbën në Dibër, ju bëjmë thirrje që nga sot, hajdeni në familjen e madhe, hajdeni aty ku është progresi, aty ku është rruga për integrimet euroatlantike”