Bashkimi Demokratik për Integrim tashmë ka nisur festën në Dibër, ku sot qytetarët votuan në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale. Në garë ishin kandidatit i BDI-së, Hekuran Duka dhe kandidatit i Aleancës për Shqiptarët, Bekim Pocesta. Komisioni Shtetërorë Zgjedhorë ende nuk ka publikuar rezulatte, mirëpo në rrjette sociale janë publikuar video ku shihet se dega e BDI-së në Dibër tashmë ka nisur festën.