Një qytetarë nga Tetova thotë se nuk ka asnjë informacion për bashkëshorten tij dhe bashkëshorten e vëllait të tij, të cilat kanë qenë në autobusin e aksidentuar në Bullgari.


Nga kjo familje ankohet se agjencia por edhe institucionet shtetërore nuk japin informacione, ndërkaq njoftojnë se kanë kontaktuar edhe autoritetet bullgare, ku vetëm u është thënë se 7 pacientë po trajtohen në spital.