Sipas informatave të familjarëve në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi në Bullgari kanë qenë edhe dy banorë të Sllupcanit mërgimtarë nga Belgjika.


Orhan Aliti i cili fatmirsisht i ka shpetuar aksidentit dhe është mirë me shendet si dhe djali i tij Visar Aliti i cili per fat te keq nuk arriti të shpetonte.