Autobusi drejt të cilit ishte shtënë mbrëmë me armë zjarri është akoma në vendin e ngjarjes.

Perimetri ku ka ndodhur ngjarja është i rrethuar m shirit të policisë.

Nga ngjarja e mbrëmshme ka mbetur i vdekur shoferi i autobusëve dhe dy nxënës që ishin aty.

Dyshohet se sulmuesi  kishte shtënë me armë zjarri, AK-47 dhe dyshohet se ishte i maskuar.