Rikujtesë në prag të festës së FLAMURIT 🇦🇱 28 Nëntor 2021 🇦🇱


Kaluan më shmë se 13 vjet nga atentati ndaj Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti!

Dëshironin ta vrisnin armiqt dhe tradhtarët!

U ka penguar dhe u pengon prezenca e Tij fizike!

Koha po tregon qartë, se Ky burrë i madh i Atdheut, jo vetëm me Ushtrinë e Tij Çlirimtare Kombëtare, që e ka çliruar popullin shqiptar nga dhuna dhe padrejtësitë e shumta me vite që i bëheshin në Maqedoninë e Veriut, por edhe po vazhdon, prej atëherë, të drejtojë me suksese të mëdha, prandaj i organizuan atentatin atëherë, dhe donin që ta vrisnin e ta hiqnin qafe, simbolikisht ajo erdhi disa muaj pas shpalljes së Pavarësisë së Kosovës!

Populli shqiptar në Maqedoninë e Veriut, hap pas hapi, i sigurtë dhe me vendosmëri të madhe, nën udhëheqjen e Udhëheqësit të tij Ali Ahmeti, po shënlnon suksese të pandërprera!

Maqedonia e Veriut, që prej vitit 2001 pas përfundimit të luftës së UÇK-së e deri më sot, në prag të festës së Flamurit 28 Nëntor 2021 nën udhëheqjen e Udhëheqësit Ali Ahmeti, ka shenuar dhe po shënon suksese të mëdha!

Flamuri i ngritur më 28 Nëntor 1912 në Vlorë, me vendim të shtetit të Maqedonisë së Veriut, valon i lirë edhe në Maqedoninë e Veriut!

Kur armiqëve dhe tradhëtarëve nuk ju mbetet rrugë tjetër pos të bëjnë plane për të të vrarë, e kur e shohin se populli të dashuron dhe të ruan e të don si sytë ballit, atëherë ska fuqi, që të heqë nga rruga në shërbim të popullit, Atdheut dhe Kombit!

Në nderim të ditës së flamurit, nderimi për Udhëheqësin e popullit shqiptar, flamurtarin Ali Ahmeti është obligim vëllazëror, kombëtar e ushtarak çlirimtarë!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë 26 Nëntor 2021