Pjesëtarët e policisë të SPB-Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar dje (16-nëntor) në ora 09:10 e kanë arrestuar 65-vjeçarin S.H. nga Tetova.


Nën dyshimin se të njëjtën ditë rreth orës 08:30 në Tregun e Madhe të Gostivarit, ka tentuar të vjedh para nga një shitës në treg.

I njëjti është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për procedurë të mëtejme.

Policia po i ndërmerr të gjitha masat për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.