Siç njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, zyrtarët policorë dje kanë arrestuar 19 vjeçarin A.I nga Shkupi për shkak të dyshimeve se ka kryer tre vepra penale.


I arrestuari ka pranuar veprat dhe pas dokumentimit të rastit, kundër tij do të ngritet kallëzim penal.

Sipas policisë, një vepër penale është “vjedhje” e kryer me 27.11 në rrugën “Banica”, ndërsa dy të tjerat janë vjedhje e rëndë që janë kryer me 25.11 në Shkup.