Dje në periudhën prej orës 8 deri në 10
e 30 minuta, zyrtarë policorë të SPB-së Tetovë-DPB
Gostivar kanë privuar nga liria personat I.Z. (36), I.Z.
(39) dhe M.Z. (70) nga fshati Vërben në Gostivar, për
shkak të dyshimit se para disa ditësh kanë vjedhur
disa gjësende në një shtëpi verore në Mavrovë,
shumica e sendeve janë gjetur dhe sot (17-nëntor)
do t'i kthehen pronarit. Pas dokumentimit të plotë të
rastit kundër tyre do të përgaditet parashtresë
përkatëse.TetovaSot