Sot në puntatën e ‘Për’puthen’ Argjendi, djali i parë që u prezantua për këtë sezon vendosi të largohet nga programi.


Argjendi u bë shpejt protagonist në emision duke realizuar takime me shumë prej vajzave, ama afrimitet të vërtetë pamë mes tij dhe Ritvanës. Por edhe ky afrimitet tashmë është inekzistent.

Ai sot në emision tha se do të largohet pasi ka nisur një njohje jashtë dhe ja ka komunikuar këtë produksionit që prej dy javësh.

“Dua të them se kam shijuar çdo moment edhe të mira edhe të këqija, momente të bukura e ndoshta më pak të bukura. Shumë faleminderit të gjithëve, nuk kam dashur kurrë të shpik ndonjë gjë vërtetë. Thjesht dua t’ju falënderoj juve, Olsën, produksionin, për respektin që më keni dhënë dhe ju uroj çdo të mbarë”,- tha ai në ikje.