Apasiev i LEVICËS i cili shprehet kundër Islamit dhe muslimanëve, që i pengon EZANI (VIDEO)

Dimitar Apasiev i Levicës hapur ka shprehur qëndrimet e tij kontraverse anti-shqiptare dhe anti-amerikane e anti-BE-së.

Kontraversi Apasiev sonte sëbashku me VMRO-DPMNE-në dhe me opozitën shqiptare Aleanca për Shqiptarët, Alternativën dhe Besën lidhën besën për shumicë të re parlamentare.

Po ju sjellim edhe dekleratën shokuese që Apasiev e tha kohë më parë në një televizion maqedonas. Ai shprehu hapur se ishte kundër islamit dhe muslimanëve dhe madje edhe i pengonte edhe Ezani.

“E gjithë shteti është islamizu, Hoxhallarët këndojnë si në Republikë islamike. A të zgjon ty hoxha në ora katër të mëngjesit? A nuk e shihni ju islamin radikal nga Bit Pazari e tutje. Islami radikal ka dëpërtuar tek ne”, theksoi kontraversi Pasiev./TetovaSot.