Një auto-ambulancë e Krujës është aksidentuar në rrugën Rinas në Shqipëri, ndërsa ka vdekur një person dhe janë lënduar rëndë tre tjerë, raporton Top Channel.


Si pasojë e aksidentit mes auto-ambulancës dhe një veture tjetër, ka vdekur në vendin e ngjarjes pacientja, A.B. (42). Ndërsa janë lënduar rëndë infermieri A.B. (30), M.B. (32), si dhe Y.G. (22), pasagjer i automjetit tjetër.