Njëri nga të mbijetuarit e aksidentit tragjik të 23 nëntorit, Orhan Aliti ekskluzivisht për Alsat flet për tragjedinë e 23 nëntorit në Bullgari, ku për pasoj 45 persona mbetën të vdekur.


Orhan Aliti i mbijetoi aksidentit, por jo dhe tragjedisë, sepse për fat të keq humbi djalin e tij Visarin me të cilin bashkë ishin në ekskursion në Turqi. Në vazhdim do të mund të ndiqni vetëm një pjesë të shkëputur nga intervista të cilën me Orhan Alitin e zhvilloi gazetari Adrian Kerimi, ndërkohë që intervistën e plotë do të mund ta ndiqni në lajmet e orës 16:00.