Ministri i Punëve të Jashtme dhe zëdhënës i BDI-së, Bujar Osmani, sonte në “Click Plus” është pyetur se a do të ketë kryeministër shqiptar pas dorëheqjes së Zoran Zaevit.


Osmani u shpreh se kryeministër shqiptar do të ketë, sipas marrëveshjes së bërë me kryeministrin Zaev.

“Mendoj që po, për shkak se marrëveshja është bërë me kryeministrin Zaev.” ka deklaruar Osmani./TetovaSot