Deputeti Kastriot Rexhepi, sot para mediave ka thënë se ai nuk mund të kalojë në BDI, derisa është deputet i Lëvizjes BESA.


“Nuk mundëm të kaloj tek BDI-ja derisa jam deputet i Lëvizjes BESA”, ka thënë ai.

Rexhepi kërkon para organeve të partisë ta sqaroj aktin e tij

“Çështjet partiake dëshiroj t’i diskutoj në organet partiake dhe jo të bëjmë show përmes memdiave. “Jam këtu që të prodhoj vepra konkrete dhe jo që të merrem njëri me tjetrin. Dua që në forum partiak ta sqaroj këtë akt”, deklaroi Rexhepi/ Alsat.mk