Pesë nga 46 viktimat e tragjedisë në Bullgari, janë nga Tetova.


Në mesin e këtyre pesëve personave është edhe vajza 23-vjeçare, e ishte në Stamboll bashkë me të dashurin e saj nga Kërçova.

Kujtojmë se 46 persona, kryesisht shtetas të Maqedonisë së Veriut, kanë vdekur pasi autobusi në të cilin ndodheshin ata është përfshirë nga flakët në një autostradë në perëndim të Bullgarisë.

Në mesin e viktimave janë 12 fëmijë ndërsa shtatë i kanë mbijetuar aksidentit dhe janë dërguar për trajtim në spitalin e kryeqytetit Sofje, ka thënë Nikolai Nikolov nga Ministria e Brendshme e Bullgarisë.