Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 442 raste të reja, jetën e kanë humbur 5 persona, ndërsa 373 e kanë fituar betejën me Covid -19. Që nga fillimi i pandemisë në vend janë regjistruar 213.307, ndërsa prej tyre janë shëruar 197.493 dhe 7.474 kanë humbur jetën. Rastet aktive me virus në vend janë 8.339.