Me rastin e 20 vjetorit të themelimit të UEJL-së, komunës së Çairit iu nda mirënjohje për bashkëpunimin të suksesshëm.Përmes një postimi kryetari i komunës Visar Ganiu Përgëzoj UEJL-në për këtë përvjetor mjaft të rëndësishëm.Postimi i plotë:20 vjet nga themelimi i UEJL-së, Komunës së Çairit ju nda mirënjohjePata kënaqësinë sot të marr pjesë në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Universitetit të Evropës Juglindore.Komunës së Çairit me këtë rast UEJL i ndau Mirënjohje për bashkëpunimin të suksesshëm.👏🏻Përgëzoj UEJL-në për këtë përvjetor mjaft të rëndësishëm dhe mbetem me shpresën se rrugëtimi i suksesshëm i këtij institucioni arsimor do të vazhdojë me të njëjtën dinamikë edhe në të ardhmen. Kur kemi universitete të suksesshme kemi edhe rini të suksesshme!https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2958936187768363