Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit  janë regjistruar 463 raste të reja, jetën e kanë humbur 17 persona, ndërsa 336 e kanë fituar betejën me Covid -19. Që nga fillimi i pandemisë në vend janë regjistruar 214.676, ndërsa prej tyre janë shëruar 198.755 dhe 7.528  kanë humbur jetën. Rastet aktive me virus në vend janë 8.393.