Ministria e Shëndetësisë njofton se 24 orët e kaluara janë kryer 1.179 teste, ndërsa janë regjistruar 155 raste të reja me coronavirus.


Në Shkup – 113, Kavadar – 8, Kumanova dhe Manastiri nga 6, Prilepi dhe Koçani nga 4, Resnja – 3, Ohri, Gjevgjelia dhe Negotina nga 2, Struga, Kriva Pallanka, Berova, Dellçeva dhe Makedonski Brod nga 1.

Nga MSH njoftojnë se janë regjistruar 387 pacientë të shëruar nga coronaviusi.

Nga atje konfirmojnë se gjatë 24 orëve të kaluara janë regjistruar 13 persona të vdekur: 4 të vdekur nga Velesi (84, 83, 72 dhe 69), 3 të vdekur nga Shkupi (68, 63 dhe 50), 2 të vdekur nga Kumanova (67) dhe (64) dhe nga një i vdekur nga Prilepi (50), Manastiri (68), Shtipi (69) dhe Kriva Pallanka (82).