Kemi kënaqësinë të prezantojmë Aneta Spasojevën nga Radovishi – pjesëmarrësi i parë në lojën bonus “Spin Eco Scooter Wheel” e cila “mati forcon “me timonin e fatit dhe shkoi në shtëpi me bonus prej 150.000 denarë. llogarinë e tij të transaksionit.


Unë dhe Aneta u shoqëruam në studion e TV Lotto 7 pasi ajo u tërhoq elektronikisht me anë të një gjeneratori në qarkun 88. Para kamerave na tha se argëtohet rregullisht me lojërat e fatit të Lotarisë Shtetërore dhe veçanërisht
u gëzua për lojën e re të bonusit “Rrotulloni RROTËN ECOSCUTER” sepse me duke fituar bileta lotarie të menjëhershme, lojtarët marrin një shans të dytë për të fituar.

Ju kujtojmë, “Rrotulloni RROTËN ECOSCUTER” është një lojë bonus për argëtim dhe fitime për të gjithë adhuruesit e llotarisë së menjëhershme të skuterit Eco.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të regjistroheni / hyni në faqen e internetit në Lotarinë Shtetërore www.loto.mk për të futur numrin rendor 11 shifror (barkodi) i cili ndodhet në pjesën e pasme të hardhisë, por edhe ju e shkruani 8 numri i kontrollit dixhital (barkodi) i vendosur poshtë fushës së mbuluar nga siguria
një shtresë që thotë “MOS SCRAP”.

Mundësia për të marrë pjesë tashmë ka filluar dhe do të zgjasë deri më 23 mars 2022.

Gjatë kësaj periudhe, çdo javë në shortin e shortit hidhet një nga shortet pjesëmarrësit online të cilët do të ftohen të jenë një mysafir special në Studio televizive Lotto 7. I ftuari, live, do të rrotullojë timonin e fatit
mundësi për të fituar një çmim në para me vlerë 50,000, 100,000 ose 150,000 denarë. Sipas rregullave të lojës bonus, i ftuari nuk mund të shkojë në shtëpi pa fitim ose me fitim më të vogël se 50 00 denarë.

Gjatë lojës bonus të gjithë ata që marrin pjesë do të kenë një shans të barabartë për të të vizatohet dhe pjesëmarrja e tij do t’i japë atij një përvojë unike për të qenë i ftuar special në shortin 7 gjyqtari, për të rrotulluar timonin e fatit dhe po marrin 50.000, 100.000 ose 150.000 denarë.

Por surprizat me Lotarinë Shtetërore nuk ndalen. të gjitha Lotaritë e menjëhershme të regjistruara të pasuksesshme Eko skuter hyn në lojë për dy Makinë BMW X1, me dy vizatime në mënyrë elektronike:

Shorti i parë do të hidhet më datë 8.01.2022, dhe do të të gjitha hardhitë që nuk janë tërhequr më parë për fitimi monetar nga raundi i parë deri në atë të 10-të.

 Shorti i dytë për BMW X1 do të bëhet më 19.03.2022. Të gjitha biletat e regjistruara të menjëhershme do të marrin pjesë e cila nuk ishte tërhequr më parë për përfitime monetare që nga data 11 deri në raundin e 20-të.

2
Lotaria Shtetërore e Maqedonisë
Ju ftojmë në një tjetër aventurë përmes www.loto.mk që mund t’ju çojë çoi në një makinë të bukur BMW X1. Biletë për aventurën emocionuese “Kthehet Rrota ECOSCUTER “është një shumë e pamposhtur e skuterit Eco. Në të njëjtën kohë, duke blerë një paketë 5 1 Skuter Eko, ju kontribuoni për qëllime të përgjegjshme shoqërore dhe të përbashkët aksioni i Kryqit të Kuq dhe Lotarisë Shtetërore me emrin “Rrethi i Lumturisë dhe Solidaritetit
synon të mbështesë kategorinë më të pafuqishme të qytetarëve në luftën kundër KOVID-19.

Më shumë të dhëna në www.loto.mk