Zjarri i cili shpërtheu pak minuta më herët po përhapet me shpejtësi. Punonjësit e zjarrëfikësve po tentojnë që flakët mos arrijnë në hotelin Tomçe Sofka në parkun e qytetit. Ata gjithashtu janë duke lokalizuar zjarrin dhe të gjithë të ftuarit e hotelit janë evakuuar.