Kryeministri dhe kryetari i LSDM -së, Zoran Zaev në “Click Plus” në TV21 tha se pret rritje të shumicës. Sipas Zaevit nuk duhet të ketë zgjedhje parlamentare, transmeton TetovaSot.

“Nuk duhet të ketë zgjedhje parlamentare. Nuk kemi pasur 2.5 vjet pa zgjedhje, e dini nga kur? Kurrë, ne duhet ta shfrytëzojmë këtë, për ekonominë, problemin me Greqinë, NATO-n, vendimin e BE-së, një shoqëri për të gjithë… Gjithçka për çfarë? Për një standard më të mirë ekonomik të njerëzve, për më shumë biznes, fitim, kompani të forta për të dhënë rroga më të larta, që të rinjtë të jenë të vendosur në zgjedhjen e vendeve të punës. Të rrisim pagat në përputhje me kapacitetet e kompanive tona në vend. Ne duam ta kthejmë Evropën në shtëpi”, tha Zoran Zaev.

Më poshtë është deklarata e plotë: