Në një konferencë për media të thirrur nga partia e tij, lideri i LSDM-së Zoran Zaev u shpreh se përmes votës qytetarët u dërguan Kritika, qortime dhe ndëshkime të qarta, ku po ashtu tha se ata i kuptojnë dhe respektojnë ato.

“Nga e hëna fillojmë me procesin e ripërcaktimit dhe përmirësimit të kanaleve për ndërveprim me qytetarët. LSDM i dëgjon dhe i beson njerëzve. Nga ky moment ne po ndryshojmë për qytetarët. Ne morëm kartonin e verdhë dhe unë jam duke kërkuar një shans për vendin dhe shoqërinë. Unë dua që ne të bashkohemi dhe të bashkohemi, në mënyrë që Shkupi dhe shteti të mos kthehen prapa”, tha Zaev.