Lideri i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë, Zoran Zaev është mysafir në ClickPlus.

Para tij janë edhe analistat Imer Selmani dhe Albert Musliu.

Zaev duke komentuar rezultatin e zgjedhjeve lokale të 17 tetorit, vlerësoi se LSDM nuk ka humbur nga VMRO-DPMNE.

“LSDM nuk ka humbur nga VMRO-DPMNE. VMRO-DPMNE sido që ta krahasoni me cilindo cikël zgjedhor paraprak është më i ulët me numrin e votave”, tha Zaev.