Ne bëmë shumë së bashku.


Së bashku ne mundëm regjimin.

Së bashku kaluam kohë të vështira dhe vështirësi. Nuk ishte e lehtë të kapërceheshin pengesat dhe të çlirohej vendi. Por ia dolëm mbanë.

Ne shtrënguam duart me fqinjët. Ne jemi bërë një anëtar i barabartë i NATO -s. Në rrugën drejt Bashkimit Evropian. Ne gjithashtu bëmë një regjistrim të suksesshëm, diçka që të gjithë e konsideruan të pamundur.

Së bashku ne po ndërtojmë një vend ekonomikisht të përparuar në të cilin rriten pagat, pensionet, ndihma sociale, po krijohen vende të reja pune, me një plan të qartë për një të ardhme më të mirë maqedonase dhe evropiane.

Tani, ne kemi një shans për të ecur përpara, për të arritur atë që kemi synuar të bëjmë, në vend që të kthehemi prapa dhe të izolohemi.

Zgjidhni më të mirën për ju dhe familjen tuaj, për qytetin tuaj, për komunën tuaj, për atdheun tonë!

Ti vendos!

#Më e mira për komunën time, shkruan Zaev.

https://www.facebook.com/watch/?v=435345687963398