“Nëse nuk do të fitojmë në Shkup do të tërhiqem nga posti i kryeministrit”,këtë e ka bërë të ditur kryeministri dhe kryetari i LSDM së Zoran Zaev mbrëmë në emisionin “Klik plus “në TV21.