Kandidati i ASH-së për Tetovën Vullnet Murseli përmes profilit të tij në FB ka shpalosur një pjesë të programit të tij për efikasitet energjetik në Tetovë.


“InëInvestim në burimet alternative të energjisë. Shfrytëzimi i burimeve natyrore të energjisë dhe bashkëpunim me Universitetet, sektorin e biznesit dhe OJQ-të me qëllim të minimizimit të “carbon footprint”. Subvencionim të fasadave me efikasitet energjetik për ndërtesat e vjetra. Subvencionim të amvisërive për ndërtim të paneleve diellor dhe fotovoltaike.” ka shkruar Murseli.