Në rrjetin social Facebook të shumta kanë qenë reagimet e qytetarëve ndaj Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës për koalicionimin e tyre me VMRO – DPMNE.

Në reagim e një qytetari thuhet se nuk e ka ndërmend që ai dhe familja e tij t’ia jep votat një subjekti maqedon, madje duke ndarë bindjen se votat i kanë humbur duke u shëtitur në fushatën me kandidaten Danella Arsovska të përkrahur nga VMRO DPMNE.

Në vazhdim po ua sjellim edhe reagimin e qytetarit (FOTO)