Kryetari i kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot ka votuar duke përcjell edhe një mesazh për të gjithë qytetarët, përcjell TS. Ai theksoi se “Demokracia është më e fuqishme kur të gjithë marrim pjesë, kur dëgjohet çdo votë.

“Demokracia është më e fuqishme kur të gjithë marrim pjesë, kur dëgjohet çdo votë. Sot votova për të mirën e komunës sonë dhe për përmbushjen e premtimeve në nivel lokal. Të gjithë pjesëmarrësve në zgjedhjet lokale ju uroj ditë të zgjedhjeve të suksesshme, fer dhe demokratike.” ka shkruar Xhaferi. /TetovaSot/