Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në Click Plus në TV21 tha se opsioni i krahut të djathtë kërcënon zhvillimin e ardhshëm të një shoqërie për të gjithë dhe do të na sjellë një grindje me të gjithë fqinjët, Shqipërinë, Kosovën, Bullgarinë , dhe do të presim me vite, transmeton TetovaSot.

Ai shton se tani po përcaktohet e ardhmja!