“Shkova në shtëpi me të brendshme të tejdukshme – i dashuri i imë nuk dinte çfarë të bënte”, ka thënë Vicky Pattinson


Vicky Pattinson ka treguar befasisht se është e lidhur me Ercan Ramadanin, një personalitet i reality show me kombësi turke, derisa ka pozuar me të brendshme të tejdukshme duke thënë se jeta e tyre seksuale ka shpërthyer gjatë izolimit në pandemi.

Vicky ka thënë se pasioni i saj për të brendshme i është shpërblyer në dhomën e fjetjes për ta gjallëruar jetën e seksuale sidomos gjatë vetizolimit.

Ish ylli i “Geordie Shore” (34, ka thënë së partneri i Ercan Ramadani (28) “nuk dinte çfarë të bënte” dhe “mendoj se ishte një truk” pasi që ajo shkoi në shtëpi pas një fotosesioni e veshur me të brendshme seksi.

Në një intervistë ekskluzive, Vicky ka pranuar së “ishte e vështirë që të grisnin veshjet e njëri tjetrit kështu që vazhdimisht rrinin praktikisht të zhveshur gjatë pandemisë por seksi në të brendshme” e ka ndezur lidhjen e saj dy vjeçare.