“Pesëdhjetë e shtatë vjeçari Z.H. nga Vejca e Tetovës, dje (4-tetor) në orën 12:30 në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 07:30, pranë shtëpisë së tij, është sulmuar fizikisht nga fqinji i tij 30-vjeçar B.S.
Rasti i raportuar kundër B.S. është duke u sqaruar dhe dokumentuar, ku do të pasojë edhe parashtresë adekuate” thuhet në kumtesën e SPB-së Tetovë