Në qershor të 2018-ës është inauguruar në Vietnam ura ”Golden Bridge”, afër qytetit të Da Nang-ut.


Ura mbahet nga dy duar dhe është me një gjatësi rreth 150 metra.

Ura e Artë është jo më pak se një mrekulli arkitekturore ikonike që parashikon rrugën e ngjashme me brezin nëpër qiell, me gjatësi prej 150 metra e gjatë në Kopshtin Parajsë, kjo urë konsiderohet si një ndalesë e posaçme tranziti për të dërguar vizitorë nga rrëzë malit ose Fshatit Francez në Kopshtet La Jardin D’Amour.

Duart janë 24 metra me 13. Një gisht ka diametrin 2 metra dhe është e arritshme nëpërmjet një teleferiku, i cili është më i gjati në botë pa ndalesa, plot 5.801 metra.