Duket se UEFA është gati të plotësoi kërkesat e klubeve kryesore evropiane që marrin pjesë në “Champions League”.


Dikur e refuzuar nga UEFA, sot e rimenduar nga këta të fundit, të cilët kërkojnë ta zbatojnë në periudhën e vitit 2024, raporton “Il Giornale”.

Më së shumti kjo do të realizohet për të zbehur vëmendjen e “Super League”.

Krijimi i kësaj lige të re vuri në përplasje dhe debate shumë figura të njohura sportive, por edhe fansat e futbollit gjithashtu ku të një pjesë e mirë për mos të thënë shumica, ishin kundër kësaj lige