Federata Ndërkombëtare e Futbollit (FIFA) nuk ka gjetur bazë për të filluar procedura disiplinore kundër Kamil Glik – njoftoi zëdhënësi i shtypit i PZPN, Jakub Kwiatkowski në Twitter.


Mbrojtësi polak u akuzua nga anglezët për fyerje raciste.

Glik u tha se kishte bërë një sjellje të tillë të papërshtatshme pas përfundimit të pjesës së parë të ndeshjes kualifikuese të Kupës së Botës në Shtator me Anglinë në Varshavë (1:1).

Pati një përleshje mes tij dhe mbrojtësit të Manchester City, Kyle Walker, ku u raportua se kishte fyerje raciste.

Siç informoi Kwiatkowski të Mërkurën, përfundimisht Glik do të shmangë pasojat e mëtejshme.