Ndërtesa më e madhe në botë në formën e filxhanit të çajit është ndërtuar në Rize Turqi si simbol i faktit se ky rajon është prodhuesi më i madh i çajit në Turqi. Ndërtesa është 30 metra e lartë dhe kështu do të hyjë në Librin e Rekordeve Guinness. Ndërtesa do të bëhet qendër për promovimin e çajit turk.