Që sfida mes Shqipërisë dhe Polonisë degradoi deri në pikën që u ndërpre nga gjyqtari Clement Turpin pas golit të Swiderskit, ka ndikuar edhe fakti që një pjesë e tifozëve polakë kanë goditur atë shqiptarë siç dallohet qartë në këtë video duke i nxitur për të goditur futbollistët polakë me shishe uji dhe sende të tjera që kishin me vete. Tashm UEFA do të hetojë ngjarjet që ndodhën në Air Albania dhe sigurisht që Shqipëria do të dënohet me gjobë dhe ndoshta edhe me ndonjë ndeshje por faj në gjithë këtë mes kanë patur edhe tifozët polakë.